Parterapi

Mennesket er som udgangspunkt ikke født til at være alene. Vi er fra tidernes morgen født ind i en flok, det giver tryghed og sikkerhed.

Men verdenen har forandret sig siden vi boede i huler og stod sammen mod sabeltigeren. Udfordringerne i dag er tid, udtrætning, sammenbragte børn, sociale medier, krav fra samfundet og ofte uopnåelige krav fra en selv og måske også partneren. Mange parfold ender i faste rutiner, hvor målet er at overleve og resultatet er konflikter, manglende lyst til intimitet, alt for meget sofa og alt for lidt sex. Kærligheden bliver til et hurtigt kram og et kys på vej ud ad døren, og det lim, der skulle holde sammen på familien i krisetider, smuldrer lidt efter lidt.

Men sådan behøver det ikke være.

Uanset hvor langt, man er kommet fra hinanden, kan man som par altid stoppe op og sige: ”Vi vil noget andet!”

Hos Terapeutisk Klinik kigger vi sammen på det, der gik galt – den vej skal I ikke igen! Dernæst kigger vi på, hvad netop jeres drømme er for et godt parforhold, det er vores målsætning.

Terapi kan ikke stå alene, så ofte bliver det meget lav-praktisk. Der skal følge redskaber og aftaler med, eller risikerer I, at det ender i snak og ingen handling – og det giver ingen mening!

Parterapi kan være hårdt arbejde. Det er sårbare emner, der kommer frem – dine/mine børn, lysten til sex, drømme for fremtiden, fordelingen af rollerne i hjemmet, svigermor og nogle gange utroskab. Men for langt de fleste er det arbejdet værd. I vil som par og familie kommet styrket ud af terapien med en klar plan for, hvor I er på vej hen og hvordan I vil nå jeres mål.

Samtalerne med dig var så inspirerende og fik os til at se og genopdage os selv og hinanden i et nyt lys.
Med den bevidsthed vi har fået om de sårbarheder og behov vi hver især har, føler vi os godt klædt på til at komme videre.

Kontakt

Skriv til mig via formularen

Lokation

Kontakt mig

Telefonnummer

Adresse

Lodsvejen 42

Mellerup

8930 Randers NØ